OM PGF SERVICE

PGF Service er et traditionelt smede og maskinværksted,
et af dem der ikke er mange tilbage af.

OM PETER GLAR FITZWILLIAMS SMEDE- & MASKINVÆRKSTED

Vi har mange års erfaring med alle former for smede-, maskin- og serviceopgaver. Vi holder til i Holte, men vores kunder er fra hele Nordsjælland samt i København og omegn. Vi servicerer både virksomheder, håndværkere og privatpersoner og vi er ofte underleverandør for vores erhvervskunder.

VI UDFØRER ALT INDEN FOR SMEDE-, MASKIN- OG SERVICEARBEJDE

​Vi har mere end 30 års erfaring inden for smede-, maskin- og servicearbejde, hvor vi har løst opgaver i forbindelse med alt fra et gelænder til opgaver for medicinalindustrien. Vi kan også reparere produktionsudstyr, der er gået i stykker. Vi har i den forbindelse et af Nordsjællands bedst udrustede maskinværksteder. Vi udfører altid vores arbejdsopgaver i et tæt samarbejde med vores kunder.

Vi kan blandt andet tilbyde inden for

Smedarbejde

Maskinarbejde

​KONTAKT OS FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE LØSNINGSFORSLAG​

Vi tager hånd om opgaver omkring København og i Nordsjælland og vi smeder altid, mens jernet er varmt. Du kan klikke videre her for at læse mere om de typiske smede- og serviceopgaver. Kontakt gerne os hos Peter Glar Fitzwilliams Smede- & Maskinværksted for at få et uforpligtende løsningsforslag. Du kan ringe til os på telefon 20 10 20 07, eller du kan skrive til e-mail peter@pgfservice.dk.

Scroll to Top