MONTAGE/SERVICE

Vi leverer skræddersyet maskinearbejde af højeste kvalitet

VI UDFØRER MOBIL SVEJSNING OG MONTAGE

Vi udfører service, reparation og installation direkte hos vores kunder. Vores maskinværksted i Holte er blandt de bedst udstyrede i Nordsjælland, og vi tilbyder desuden mobil svejsning og bearbejdning. Selvom vores adresse er i Holte, dækker vores serviceområde hele Nordsjælland, herunder også områder som København og omegn.

Vi er specialiserede i en bred vifte af montageopgaver, herunder installation af altaner, ramper, trapper og gelændere. Udover disse kan vi håndtere forskellige former for montage-, service- og svejseopgaver direkte på din virksomhed eller hos din kunde. Vores ekspertise omfatter naturligvis også montage, service og svejsning for private kunder.

​KONTAKT OS FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE LØSNINGSFORSLAG​

Vi håndterer opgaver i området omkring København og i Nordsjælland, og vi sørger altid for at smede, mens jernet er varmt. For mere information om vores typiske smede- og serviceopgaver, kan du klikke dig videre her. Tøv ikke med at kontakte os hos Peter Glar Fitzwilliams Smede- & Maskinværksted for at modtage et uforpligtende løsningsforslag. Du kan ringe til os på telefonnummer 20 10 20 07 eller skrive til os på e-mail peter@pgfservice.dk.

Scroll to Top